GROEPS SURFLESSEN

Surfen tijdens een teambuilding, vrijgezellenfeest of schoolreis... Good fun!

Bij de Surfblend Surfschool ben je aan het juiste adres voor een speciale dag met jouw groep. Boek je groep surflessen en kom surfen tijdens een bedrijfsuitje, vrijgezellendag, een schoolreisje of tijdens je vriendenweekend. 

Of je nu alleen wilt surfen of een complete dag vol surf, actie, ontspanning en catering, wij helpen je verder! Bekijk de opties hieronder en neem contact met ons op voor een op maat gemaakt voorstel!

Surfen voor groepen

Voor iedere groepssamenstelling is een andere invulling van het programma gewenst. Wij gaan samen met jou rond de tafel zitten en bespreken de wensen. Zo komen we tot een goed gevuld en sportief programma waar de surf-fun centraal staat. Onze gecertificeerde coaches nemen jouw groep mee op sleeptouw en leren je in snel tempo de fijne kneepjes van onze prachtige sport!

Surfen tijdens je kinderfeestje

Ben je op zoek naar een leuk en originele invulling van je verjaardagsfeestje? Leer samen met je vrienden en vriendinnen surfen en breidt de middag uit met toffe beachgames of een stand up paddle initiatie. We sluiten het feestje af met een heerlijke maaltijd en frisse drankjes bij de surf-style beachclub Boca Grandi!

Surfen kinderfeestje Den Haag

Surfen tijdens je vrijgezellenfeest​

Een vrijgezellenfeest organiseren is een hele eer, maar soms ook een hoop werk. Samen met jou bespreken wij de wensen en nemen een groot gedeelte van de daginvulling voor ons rekening. Van surflessen tot stand up paddle initiatie en toffe beachgames. Aansluitend een heerlijk hapje eten en wat frisse drankjes. Het perfecte begin van een veelbelovende avond 🙂

Surfen vrijgezellenfeest surfschool vrijgezelldag Nederland

Surfen tijdens je teambuilding​

Rechtstreeks uit het kantoorpand zo het strand op… Elkaar op een andere manier leren kennen is nog nooit zo leuk geweest. Samen een nieuwe sportieve uitdaging aangaan is de manier om je team dichter bij elkaar te brengen. De perfecte invulling van een zonnig bedrijfsuitje dus!

Teambuilding surfen bedrijfsuitje strand Den Haag

Surfen tijdens je schoolreis

Met je school een leuke sportieve middag tegemoet? Bij Surfblend Surfschool ben je aan het goede adres! Samen geven we een leuke invulling aan de dag waar surflessen, stand up paddle en leuke beach activiteiten tot de mogelijkheden van de schoolreis behoren.

surfen schoolreis surfen met school

Meerdaagse surfkampen voor groepen

Op zoek naar een all-inclusive meerdaagse met overnachting in Nederland of Frankrijk? Ook hier hebben wij al meer dan 20 jaar ervaring in. Neem gerust contact met ons op. Voor kleine groepen tot grote groepen van 150+ personen. Ontdek onze surf groepsreizen hieronder en neem contact met ons op voor een op maat gemaakt voorstel!