Surfen met school

Van sportdag tot schoolreis, surfen met je school is hot!

Ben jij van plan om met school te gaan surfen of zelfs een hele sportdag te organiseren? We helpen je met plezier verder!

Inmiddels hebben we vele jaren ervaring met het organiseren van toffe schoolreizen aan de Nederlandse kust en in het buitenland (Frankrijk, Spanje & Portugal) en weten we precies wat er nodig is om zowel de leerlingen als de docenten een perfecte dag te bezorgen. Geniet samen met de leerlingen en klasgenoten van de beste surflessen, verschillende beach games en vele andere sportieve activiteiten. Wij bezorgen een actieve en leerzame dag bomvol plezier!

Neem gerust contact met ons op om alle opties te bespreken, zo stellen we samen een op maat gemaakt programma op zodat het perfect bij jouw wensen aansluit.

 
surfles-scholen-surfen-nederland

Meerdaags surfkamp met school

Ook een meerdaags surfkamp met school behoort tot de mogelijkheden! Op het prachtige Roompot Vakantieparkdat op een paar minuten wandelafstand van onze surfschool ligt, vind je tijdens de zomermaanden ons super gezellig surfkamp! Accommodatie, volpension en een programma vol met activiteiten behoren tot de mogelijkheden. Ons 10-koppig team ontvangt jullie met open armen!

Neem gerust contact met ons op om je wensen te bespreken. We stellen graag samen met jou een goed gevuld en sportief programma op!

Waarom Surfblend Surfschool

20+ jaar ervaring

Surfvakanties & -lessen sinds 1999

Surfblend Team

Gecertificeerde coaches, service door surfers

Top Surfgear

Nieuwste surfgear van Softdog en Hurley.

Voor Iedereen

Surfles voor jong & oud, in groep en privé

Surf materiaal

Uiteraard beschikken wij over al het surfmateriaal wat nodig is voor een toffe surfdag (of meerdaagse) met je school. Bij ons vind je namelijk surfboards in allerlei vormen en maten geschikt voor verschillende niveau’s en posturen. Voor de kleintjes zijn er kortere surfboards met iets minder volume, zo blijft het board goed wendbaar en handelbaar. Voor de grotere kids hebben we iets grotere boards met meer volume zodat het board goed stabiel is en dus in snel tempo de eerste golven kunnen worden gesurft.

Ook voor het frisse water hoef je niet bang te zijn. Bij Surfblend vind je namelijk een breed aanbod aan allerlei wetsuits. Voor alle posturen en lengtes vind je bij ons een passend surfpak. Ook voor verschillende watertemperaturen hebben wij de juiste diktes van wetsuit.

Kinderfeestje-surfschool-kijduin

Surfen in het buitenland

Al 20 jaar lang organiseren wij met veel plezier vele schoolreizen naar het buitenland. Niets is leuker dan een week op pad met de leerlingen en docenten op een all inclusive surfkamp. Onze bestemmingen in Frankrijk lenen zich hier perfect voor en worden dan ook jaarlijks door 20+ terugkerende scholen bezocht!

Wij organiseren de reis van begin tot eind, zodat de docenten zoveel mogelijk worden ontlast. Denk aan glamping accommodaties, volpension, surflessen, citytrips, paintballen & klimmen, allerlei beachgames en nog veel meer.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden in het buitenland te bespreken!

Reviews

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG