SURFEN TEAMBUILDING

Surfen als bedrijfsuitje, let the fun begin!

Ben jij op zoek naar de ultieme teambuilding? Kom dan snel langs bij de Surfblend Surfschool!

Met een lach op je gezicht gaan jullie met iedereen het water in voor een surfles. Leer elkaar op een andere manier kennen en ontdek samen een nieuwe sport! Wie surft de eerste golf tot aan het strand?

Uiteraard bieden we naast de surflessen voor bedrijven ook nog tal van andere activiteiten aan samen met onze partners:

Ook de nodige drankjes en lekker eten mag uiteraard niet ontbreken op een leuk teambuilding dag. Na een actieve ochtend of middag klets je gezellig na onder het genot van een verfrissend drankje of uitgebreide maaltijd. Dit doen we bij de meest surfy strandtent van Den Haag genaamd Boca Grandi. Hier worden jullie tot in de puntjes verwend.

Neem contact met ons op voor een uitgewerkte offerte! Natuurlijk hebben we ook de vetste opties voor bedrijfuitjes in het buitenland!

teambuilding bedrijfsuitje op het strand nederland

Surfmateriaal

Op het vlak van topnotch surfmateriaal zitten wij ook niet verlegen. Na aankomst en een korte kennismaking zullen wij voor iedereen het juiste wetsuit uit de kast toveren. We beschikken over 100+ wetsuits waar we voor ieder postuur en lengte een passend pakje kunnen vinden. Ook beschikken we over verschillende diktes zodat we voor iedere watertemperatuur het juiste pak kunnen bieden.

Onze surfboards zijn van het merk Softdogsurf en zijn van de beste kwaliteit. Dit zijn surfboard speciaal gemaakt voor beginners en beschikken over zeer veel volume. Dit zorgt voor veel stabiliteit en daardoor een grote kans dat je de adrenaline rush van het pakken van je eerst golf gaat ervaren!

Waarom Surfblend Surfschool

20+ jaar ervaring

Surfvakanties & -lessen sinds 1999

Surfblend Team

Gecertificeerde coaches, service door surfers

Top Surfgear

Nieuwste surfgear van Softdog en Hurley.

Voor Iedereen

Surfles voor jong & oud, in groep en privé

Teambuilding in het buitenland

Op onze buitenlandse bestemmingen in Frankrijk, Spanje, Portugal en Marokko ontvangen we al jarenlang vele bedrijven voor een incentive, teambuilding of gewoon een gezellige reis met collega’s. We bieden reizen aan naar onze prachtige B&B’s, surfhostels, resorts en surfcamps. Bekijk alle opties op www.surfblend.com en doe een vrijblijvende aanvraag voor een op maat gemaakte offerte!

surfen-teambuiding-bedrijfsuitje-nederland-strand

Reviews

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG