SURF VRIJGEZELLENFEEST

"De surfles bij Surfblend was het perfecte begin van ons vrijgezellenfeest!"

Je hebt de eervolle vraag gekregen of jij het vrijgezellenfeest van je best friend wilt organiseren… Super tof natuurlijk, maar wat ga je in hemelsnaam doen met die bende gemotiveerde gekken? Kijk niet verder, want samen een surfles volgen is het perfecte begin van een prachtige dag!

Met al vele vrijgezellenfeesten achter de kiezen weten wij perfect hoe we jouw groep zo goed mogelijk kunnen ontvangen. Geniet samen van een eerste surfervaring en lach je kapot om die vrijgezel die in zijn/haar konijnenpak een golf probeert te pakken. Vergeet zeker geen foto’s te maken!

Doe gerust een vrijblijvende aanvraag via onderstaand formulier of neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden.

Volledig vrijgezellen pakket

Op zoek naar een volledig gevuld programma waar we naast surfen ook verschillende beach activiteiten, yogales of SUP-les aanbieden? Geen probleem. Met veel plezier maken we samen met jou een mooie dag planning waar we een zonnige stranddag combineren met surf, fun en heerlijk eten.

Op het prachtige terras van hippe surf-style beachclub Boca Grandi schuiven we na de surfles met de voeten onder tafel voor een lekker diner en de nodige drankjes. Een mooi einde van een zonnige middag en een goed begin van een veelbelovende avond 😃

Waarom Surfblend Surfschool

20+ jaar ervaring

Surfvakanties & -lessen sinds 1999

Surfblend Team

Gecertificeerde coaches, service door surfers

Top Surfgear

Nieuwste surfgear van Softdog en Hurley.

Voor Iedereen

Surfles voor jong & oud, in groep en privé

Surf / SUP / Yoga Materiaal

Uiteraard is al het nodige materiaal voorzien tijdens het vrijgezellenfeest. Wij beschikken over veel verschillende surfboards die perfect aansluiten bij verschillende niveau’s. Heb je al eerder gesurft? Dan hebben we toffe kleine performance boardjes voor je klaar liggen. Is het je eerste keer of surf je het liefst op grote boards? Dan bieden wij de volumineuze en super stabiele boards van Softdogsurf.

Ook qua wetsuits zijn we goed voorzien in verschillende maten en diktes. Zo wordt een vrijgezellen in het voor- of najaar ook goed mogelijk en hoef je niet bang te zijn voor het koude water.

In geval van een goed gevuld programma met yoga, beachgames en SUP ben je bij ons ook aan het juiste adres. We hebben alles in huis om een flinke groep een dag te entertainen.

Doe gerust een vrijblijvende aanvraag via onderstaande formulier!

Surf vrijgezellenfeest vrijgezellendag

Reviews

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG

Gerelateerde Producten