Over Surfblend

Surfblend startte in 1999 als een groep vrienden op het strand van Moliets Plage in Frankrijk. Een cirkel van tentjes in de duinen vormde het allereerste Surfcamp Moliets. Inmiddels bieden we met Surfblend jaarrond surfvakanties aan en kun je nog steeds kiezen voor de surfcamps. Daarnaast bieden we ook luxe surfhouses aan, zoals de SURFinn’s, surf hostels, Coachingweeks, surfbusjes en nog veel meer voor juniors, youth, adults, families, groepen en solo!

In 2020 zagen we een mooie kans om een surfschool in Nederland te openen en onze passie voor de sport op die manier te delen. De stranden van Scheveningen zijn ons niet onbekend aangezien we er zelf vaak te vinden zijn!

Twee dingen bij Surfblend zijn altijd hetzelfde gebleven: de passie voor het surfen en de passie om deze fantastische beleving te delen met anderen! 

Surfblend Surfschool team

TEam Surfschool

Tom is een van de bekende gezichten bij Surfblend. Al een aantal jaar staat Tom aan het roer van verschillende mooie bestemmingen van Surfblend en weet hij als geen ander wat de ingrediënten zijn voor een geslaagde surfvakantie. Dit jaar zal hij ook aan het roer staan van de Surfblend surfschool in Kijkduin. Hij is niet alleen verantwoordelijk voor de planning en de communicatie, maar staat ook dag dagelijks zelf met zijn brede glimlach te genieten aan de waterkant. Het geven van surflessen is een van zijn grote passies. Wat is er tenslotte leuker dan je hobbie delen met anderen!

Het hele team van de Surfblend Surfschool Den Haag is ervaren en al onze coaches in Kijkduin beschikken over de juiste diploma’s om surfles in Nederland te mogen geven.

Surfcoach Tom