Over Surfblend

Surfblend startte in 1999 met een groep vrienden op het strand van Moliets Plage. Een cirkel van tentjes in de duinen vormde het allereerste Surfcamp Moliets. Inmiddels bieden we met Surfblend jaarrond surfvakanties aan en kun je nog steeds kiezen voor de surfcamps. Daarnaast bieden we ook luxe surfhouses aan, zoals de SURFinn’s, surf hostels, Coachingweeks, surfbusjes en nog veel meer voor juniors, youth, adults, families, groepen en solo!

Twee dingen zijn altijd hetzelfde gebleven: de passie voor het surfen en de passie om deze fantastische beleving te delen met anderen! 

Surfblend Surfschool team

TEam Surfschool

Puck is een van de bekende gezichten van de Nederlandse surfscene. Afgelopen seizoen werd ze zelfs tweede op het Nederlands Kampioenschap, hierdoor zit ze ook in het Nederlands Team! We zijn dan ook supertrots dat zij de manager is van onze surfschool. Ze heeft jarenlange ervaring met lesgeven en coachen van surfers. Puck is altijd stoked en klaar om haar passie met jou te delen, of het nu in de tropen is of op het Haagse strand.

Het hele team van de Surfblend Surfschool Den Haag is ervaren en al onze coaches in Kijkduin beschikken over de juiste diploma’s om surfles in Nederland te mogen geven.

over-surfblend-surfschool-den-haag-puck