SURFLES

Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij dé surfschool van Nederland!

De Surfblend Surfschool in Den Haag is dé plek waar je terecht kan voor je favoriete surflessen. Met vele jaren ervaring in Nederland, Frankrijk, Spanje en Portugal weten wij als geen ander hoe we jou zo snel mogelijk up and running kunnen krijgen op je surfboard. Uiteraard werken we alleen met gecertificeerde coaches die plezier centraal hebben staan.

“The best surfer is the one having the most fun!

Surflessen Nederland

Bij de Surfblend Surfschool bieden we verschillende soorten lessen aan zodat je samen met je vrienden, vriendinnen of familie het surf avontuur kunt aangaan. Bekijk het complete aanbod hieronder en kies voor een losse surfles of voor een voordelige bundel van 3, 5 of 10 surflessen. Alles is mogelijk, dus neem gerust contact met ons op als je vragen hebt!

Volwassenen surfles​

Geniet van een heerlijke stranddag waar je samen met je vrienden of vriendinnen de Nederlandse golven trotseert. Wie surft er als eerste een golf tot aan het strand? Naderhand kan je terecht bij onze buurman, de gezellige surfstyle beachclub Boca Grandi. Onder het genot van een verfrissend drankje en heerlijke maaltijd zie je de zon in de zee zakken… Enjoy life!

Juniors surfles

Surflessen voor vrienden en vriendinnen onder de 16 jaar zijn hot! Heb je misschien een Junior Surfvakantie in het vooruitzicht of wil je gewoon het avontuur aangaan? Join Surfblend voor een toffe surfles en leer de fijne kneepjes van het vak van onze super ervaren surfcoaches. Een nieuwe sport leren was nog nooit zo leuk!

Prive surfles

Dé manier om echt stappen te zetten in je surfniveau! Tijdens een 1 op 1 surfles krijg je maximale aandacht van onze coach en ligt de focus op de techniek en je verbeterpunten. Zo krijg je de tips and tricks om daarna actief aan de slag te gaan en zelf flink te gaan oefenen. Je zult merken dat je binnen mum van tijd grote stappen zet!

Familie surfles

Niets is leuker dan leren surfen met het gezin! Met z’n allen trotseren jullie de Nederlandse golven… wie heeft het snelste onder de knie? Na afloop kunnen jullie gezellig genieten van een heerlijk drankje of smakelijke maaltijd op het terras van de naastgelegen strandtent Boca Grandi. Een heerlijke uitvalsbasis dus voor een familiedag op het strand!

Ladies Surf Night

Girls night out! Voor de verandering een keer niet in de lokale kroeg of cocktailbar, maar gezellig met z’n allen op het strand in Den Haag. Iedere donderdagavond kan je aansluiten voor surflessen, Stand up Paddle fun, yoga of een andere beach activiteit. Samen bekijken waar de voorkeur ligt en samen genieten we van een mooie donderdagavond!