Surfles VOOR FAMILIES

Leren surfen met de kinderen was nog nooit zo leuk!

Wil jij een onvergetelijke surf ervaring met je kinderen? Fantastisch toch! Bij de Surfblend Surfschool kunnen jullie surflessen met het gezin nemen en zo samen met de kinderen leren surfen onder begeleiding van de tofste surfcoaches. Op het favoriete surfstrand in Kijkduin vind je bij de gezellige strandtent Boca Grandi onze surfschool terug.

Dit is dé plek om samen met het gezin te genieten van toffe surflessen! Je kunt vanaf 3 personen een familie surfles boeken. Heb je daarna de smaak te pakken? Ontdek dan ook zeker de Surfblend surfvakanties voor families in het buitenland….

familie-surfles-strand-den-haag-nederland

Zo ziet een surfles voor families eruit

Samen met het gezin jezelf (misschien wel voor de eerste keer) in een wetsuit hijsen is al een grappige ervaring opzich, maar het echte plezier moet nog beginnen. Na een korte introductie over de werking van de golven en basis techniek van het surfen, zal je samen met de coach de eerste baby stapjes maken in de wondere wereld van het surfen. Gedurende de familie surfles zal praktijk worden afgewisseld met wat theorie en feedback zodat je direct weer terug het water in kan om verder te oefenen.

Aangezien we met een surfcoach surflessen geven per gezin, krijg je enorm veel feedback en aandacht van onze gecertificeerde coaches. De coaches zullen je voorzien van handige tips en tricks en na de les al je vragen beantwoorden zodat je je passie voor het surfen kan voortzetten.

(kinderen dienen minimaal in het bezit te zijn van een zwemdiploma)

Waarom Surfblend Surfschool

20+ jaar ervaring

Surfvakanties & -lessen sinds 1999

Surfblend Team

Gecertificeerde coaches, service door surfers

Top Surfgear

Nieuwste surfgear van Softdog en Hurley.

Voor Iedereen

Surfles voor jong & oud, in groep en privé

Surf materiaal

Stap 1 is uiteraard het vinden van het juiste materiaal…

Onze surfschool beschikt over allerlei verschillende soorten diktes wetsuits die horen bij verschillende watertemperaturen. Dus of je nu vroeg in het voorjaar komt of in hartje zomer, we hebben het perfecte pak voor je beschikbaar. Ook op het vlak van verschillende maten vind je bij ons zeker jou perfecte surfpak. Van XXL voor de grote vaders tot een XXS voor de kleinste surfers, we got you covered!

Wat betreft surfboards vind je bij ons materiaal van Softdogsurf. Deze boards hebben enorm veel drijfvermogen en zijn daarvoor de perfecte plank om je eerste waves mee te pakken. Ook hier vind je mooi onderscheid tussen bijvoorbeeld een 9foot board voor de vaders en de moeders en een 7foot voor de kleintjes.

Leren surfen met de kinderen was dus nog nooit zo ontspannen en leuk!

Familie-surfles-surfschool-den-haag

Prijzen surflessen gezin

2 uur lange familie surfles

3 personen | € 110,-
4 personen | € 130,-
5 personen | € 150,-
6 personen | € 170,-

Reviews

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG

Gerelateerde producten

Hebben jullie de smaak te pakken? Wat dacht je van een familie surfvakantie in het buitenland? Zo kan er de hele week veel plezier avontuur en natuurlijk heel veel surf meegemaakt worden. Ga goed voorbereidt op pad en scoor de tofste surf items met o.a. de Surfing Dad collectie, gewoon in de Surfblend shop.

Staan alleen de kids weer te springen om het water in te kunnen gaan? Ontdek dan ook de surflessen voor juniors. Zo kunnen ze op een veilige maar leuke manier vaker surfen. Voor de enthousiaste surf kiddo’s hebben we ook onze Junior surfkampen in Kijkduin en Moliets, iedereen is welkom tussen de 12 en 16 jaar.