Junior Surfles

Leren surfen met je beste vrienden of vriendinnen!

Surflessen voor kinderen jonger dan 16 zijn hot… Steeds meer vrienden- en vriendinnen-groepjes kiezen ervoor om samen te genieten van een leuke surfles. Vaak ter voorbereiding op een geplande junior surfvakantie, maar vaak ook gewoon als leuke middag of weekendbesteding.

In kleine groepjes met andere kinderen leren we je alles wat je moet weten om een echte surfer te worden. We beginnen bij het allereerste begin, dus ervaring heb je niet nodig. Heb je toch al vaker gesurft? Dan helpen we je ook graag verder met jouw volgende stappen in het surfen.

Velen kiezen ervoor om gebruik te maken van een van onze pakketjes waar je gedurende 3 of 5 surflessen echt aan de weg timmert om je surfskills snel te verbeteren. Uiteraard zijn losse lessen ook mogelijk!

junior-surfles-leren-surfen-kinderen-nederland

Zo ziet een surfles voor juniors eruit

De surflessen duren ongeveer 2 uur, dit is inclusief het uitzoeken van jouw ideale surfgear.

Daarna starten we op het strand met een eerste uitleg waar de focus ligt op de basistechniek van het surfen en de werking van golven. Daarna gaan we uiteraard het water in… let the fun begin! Gedurende de les zal je afwisselend op het strand uitleg krijgen en uiteraard veel tijd in het water doorbrengen.

Waarom surflessen voor kinderen bij Surfblend

20+ jaar ervaring

Surfvakanties & -lessen sinds 1999

Surfblend Team

Gecertificeerde coaches, service door surfers

Top Surfgear

Nieuwste surfgear van Softdog en Hurley.

Voor Iedereen

Surfles voor jong & oud, in groep en privé

Surf materiaal

Onze surfschool beschikt over kwaliteit wetsuits en boards zodat je comfortabel het water in kan en vooral kan focussen op het ontwikkelen van je surfskills. Je krijgt een passend wetsuit wat geschikt is voor de watertemperatuur op dat moment. Uiteraard beschikken we over verschillende kindermaten zodat er een surfpak is voor iedereen.

De boards waar je les op krijgt zijn van Softdogsurf. Boards van dit no-nonsense merk hebben we goede ervaringen mee. Zeker door het grote drijfvermogen zijn deze boards perfect voor kinderen die beginnend surfer zijn.

Heb je al meer ervaring? No stress, ook voor jou hebben we toffe performance boards waar je flink mee aan de slag kan.

Junior-surfles-leren-surfen-kinderen

Prijzen surflessen voor kinderen

1 losse junior surfles | € 25

3 Surflessen Junior | € 65

5 Surflessen Junior | € 105

Reviews

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG

Ben je ouder 16? Ontdek dan onze surflessen voor volwassenen, óf ontdek ook onze privé en familie surflessen. Heb je de smaak te pakken? Ontdek dan ook zeker onze Junior Surfcamps in Nederland en het buitenland. 

Shop je surf accessoiresgoodies en de vetste surfclothing. Zo heb je alles wat je nodig hebt voor, na, én tijdens het surfen.