Ladies Surf Night

Girls-only surfles om samen met je vriendinnen te genieten op het strand!

Girls Night Out… Dit keer niet in de lokale kroeg of cocktailbar, maar op het strand bij de Surfschool Nederland. Vanaf Juli is het iedere donderdagavond Ladies Surf Night op het strand van Kijkduin. Als er mooie golven staan, dan gaan we uiteraard lekker surfen. Staan er geen goede golven? Ook dan zullen we ons prima vermaken!

Kom iets eerder of blijf iets langer en geniet samen met ons van de chille vibes van beachclub Boca Grandi. Onder het genot van een heerlijk drankje zien we samen met de andere vrouwen de zon in het water zakken. Een goede opwarmer voor het weekend 🙂

Ladies Surf Night Surfschool Nederland

Zo ziet een Ladies Surf Night eruit

Iedere donderdagavond van 19:00 tot 21:00 komen we met alle gemotiveerde vrouwen samen aan de Surfblend Surfschool voor een good old ladies-night. Staan er goede golven? Dan zoeken we samen het juiste surfmateriaal bij elkaar en leer je surfen van onze gekwalificeerde coaches. 

Geen golven? Ook dan gaan we een gezellige avond tegemoet! Zo kunnen we aansluiten bij onze beachclub yogales, gebruiken we de vlakke zee voor peddel training of gaan we er op uit met onze SUP boards. Een mooie avond laten wij niet onbenut! De avond sluiten we af op het terras van Beachclub Boca Grandi waar we onder het genot van een welverdiend drankje de zon in de zee zien zakken!

Waarom Surfblend Surfschool

20+ jaar ervaring

Surfvakanties & -lessen sinds 1999

Surfblend Team

Gecertificeerde coaches, service door surfers

Top Surfgear

Nieuwste surfgear van Softdog en Hurley.

Voor Iedereen

Surfles voor jong & oud, in groep en privé

Surf / SUP / Yoga materiaal

Wat de avond ons ook brengt, het juiste materiaal zal voor je klaar staan! Onze wetsuits zijn beschikbaar in alle maten, modellen en diktes, altijd van de beste kwaliteit. No matter je lengte en no matter de watertemperatuur je zult zeker een wetsuit vinden dat goed bij je past.

Ook op het vlak van boards vind je bij ons een uitgebreid aanbod. Stabiele en volumineuze beginnerboards en ook funshapes voor de meer performance gerichte surfers. SUP boards, paddels, yogamatten, beachgames, alles is beschikbaar!

Ladies-surf-night

Prijzen Ladies Surf Night

Vrouwen (yoga-, SUP-, surfles) 2 uur.
Beschikbaar vanaf juli.

1x | € 35,-

5x | € 155,-

10x | € 270,-

Reviews

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG

Gerelateerde producten