Prive Surfles Nederland

Wil jij zo snel en goed mogelijk leren surfen? Dan zijn de prive surflessen van onze surfschool in Kijkduin, Den Haag echt iets voor jou!

Je volgt de surflessen alleen of met een surf-buddy en hierdoor krijg je 100% aandacht van onze coaches. Dit is absoluut de beste en snelste manier om het surfen in Nederland onder de knie te krijgen. En zoals ze zeggen, als je in Nederland goed kunt surfen, kun je dit overal. Neem daarom privé surflessen met onze Surfschool in Nederland en maak je klaar voor onze surfvakanties in het buitenland!

Heb je al ervaring, maar wil je toch je skills verbeteren? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens een privé-sessie zetten we de puntjes op de i en tillen we jouw skills naar een volgend surf niveau. Lees alles over surfen op onze Surfblend blog , of ontdek alles over surfen voor beginners, intermediates en gevorderden!

Ook tijdens de privé-lessen zijn de boards en wetsuits inbegrepen. Speciaal voor de iets gevorderde surfers hebben we een hele range aan Softdog surfboards met iets meer performance, ideaal voor de volgende stap in jouw surf-carriere 🙂

Priveles golfsurfen bij Surfblend Surfschool

PRIJZEN PRIVÉ SURFLESSEN nEDERLAND

Prive surfles Nederland, 2 uur

1 persoon | € 75
2 personen | € 125,-

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG

Shop je surf accessoires, goodies en de vetste surfclothes. Zo heb je alles wat je nodig hebt voor, na, én tijdens het surfen.