Prive Surfles Nederland

Dé manier om snel progressie te maken!

Wil jij zo snel en goed mogelijk leren surfen? Dan zijn de privé surflessen van Surfblend iets voor jou!

Je volgt de surflessen alleen of met een surf-buddy en hierdoor krijg je 100% aandacht van onze coaches. Dit is absoluut de beste en snelste manier om het surfen in Nederland onder de knie te krijgen. En zoals ze zeggen, als je in Nederland goed kunt surfen, kun je dit overal. Neem daarom privé surflessen met onze Surfschool in Nederland en maak je klaar voor onze surfvakanties in het buitenland!

Heb je al ervaring, maar wil je toch je skills verbeteren? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Tijdens een privé-sessie zetten we de puntjes op de ï en tillen we jouw skills naar een volgend surf niveau.

Lees alles over surfen op onze Surfblend blog, of ontdek alles over surfen voor beginnersintermediates en gevorderden.

Zo ziet een privé surfles eruit

Voordat de les begint voorzien we even een korte kennismaking tussen jou en de surfcoach. Tijdens dit gesprek kan er een beeld worden geschetst van jou surfniveau en wat je doelen zijn voor de privéles surfen. Op die manier kunnen jij en de coach het maximale uit de les halen zodat je zo snel mogelijk je surfen naar een hoger niveau tilt!

Tijdens de 2 uur durende privéles krijg je veel persoonlijke feedback van de surfcoach en zal de focus veelal op techniek van het surfen en het ‘lezen van de golven’ liggen. Na afloop wordt er niet alleen nagenoten, maar bespreken we samen ook nog pijnpunten in je techniek en krijg je tips en tricks om er thuis en in het water mee aan de slag te gaan.

Waarom Surfblend Surfschool

20+ jaar ervaring

Surfvakanties & -lessen sinds 1999

Surfblend Team

Gecertificeerde coaches, service door surfers

Top Surfgear

Nieuwste surfgear van Softdog en Hurley.

Voor Iedereen

Surfles voor jong & oud, in groep en privé

Surf materiaal

Tijdens de privé surflessen zijn de boards en wetsuits inbegrepen, wel zo gemakkelijk!

Onze boards en wetsuits zijn perfect geschikt voor de beginners die middels een privéles snel de basis techniek van het surfen goed onder de knie willen krijgen. Speciaal voor de iets gevorderde surfers hebben we een hele range aan Softdog surfboards met iets meer performance, ideaal voor de volgende stap in jouw surf-carrière!

Aangezien we werken met kwaliteit wetsuits van verschillende diktes, hebben we altijd een pak wat past bij de watertemperatuur op dat moment. Zo behoud je bewegingsvrijheid en kan je optimaal genieten van je privé surflessen in Nederland!

priveles-surfen-surfschool-kijkduin

PRIJZEN PRIVÉ SURFLESSEN nEDERLAND

2 uur lange Privé surfles

1 persoon | € 75
2 personen | € 125,-

Reviews

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG

Ontdek ook onze Junior, volwassenen en familie surflessen waarbij je surfles krijgt in kleine groepjes. Heb je de smaak te pakken? Surf de hele dag, elke dag, tijdens onze surfvakanties en surfkampen in het buitenland.

Shop je surf accessoiresgoodies en de vetste surf apparel. Zo heb je alles wat je nodig hebt voor, na, én tijdens het surfen.