Surfles volwassenen

Leren surfen in Nederland was nog nooit zo leuk!

Gelegen aan de surfstyle beachclub Boca Grandi vind je onze Surfblend Surfschool. Door de combinatie van surfschool en supergezellige boutique strandtent, is dit de perfecte uitvalsbasis voor het nemen van een surfles voor volwassenen. Geniet vooraf van een lekker bakje koffie of achteraf van een verfrissende cocktail.

Surflessen bij de Surfblend Surfschool zijn uiteraard een leuke dagbesteding voor buitenlandse toeristen, maar vooral ook een enorm leuke manier om sportief bezig te zijn als je in de buurt woont. Boek een losse surfles voor volwassenen of kies een pakketje van meerdere lessen. Op die manier leer je binnen een paar weken de fijnstee kneepjes van het vak.

De surflessen zijn voor iedereen die 16+ is en kunnen flexiebel ingepland worden. Ook ideaal als voorbereiding op een surfvakantie in het buitenland.

Surfles voor volwassenen leren surfen 16+ nederland

Zo ziet een surfles voor volwassenen eruit

Na het selecteren van het juiste wetsuit en board begint de twee uur durende volwassenen surfles met een stukje basistheorie waar we ingaan op de techniek. Verder zal je verteld worden over het ontstaan van de golven en de werking ervan. Deze kennis zal je daarna helpen om nog beter de juiste golf te scoren. Daarna is het time for action!

In een klein groepje van maximaal 8 personen per surfcoach zal je veel kunnen oefenen en snel feedback krijgen. De persoonlijke aandacht tijdens onze volwassenen surflessen zorgt ervoor dat je in een snel tempo de juiste techniek aanleert. Zo kan je zo snel mogelijk voor de eerste keer de sensatie ervaren van het surfen van een golf!

Heb je al meer ervaring en wil je een volwassenen surfles volgen als opfriscursus? Dat is ook zeker mogelijk. Onze coaches zullen hun feedback en begeleiding aanpassen aan je level zodat je volledig voor de ‘next-step’ in jouw surf niveau kan gaan.

Waarom Surfblend Surfschool

20+ jaar ervaring

Surfvakanties & -lessen sinds 1999

Surfblend Team

Gecertificeerde coaches, service door surfers

Top Surfgear

Nieuwste surfgear van Softdog en Hurley.

Voor Iedereen

Surfles voor jong & oud, in groep en privé

Surf materiaal

Onze wetsuits zijn beschikbaar in verschillende maten en modellen zodat je altijd een goede fit vindt. Zo blijf je lekker warm, maar verlies je geen bewegingsvrijheid. Uiteraard bieden we verschillende wetsuits aan voor lente en de zomer. Ook hoef je je geen zorgen te maken over het frisse water in het voor-of najaar en kan je optimaal genieten van de les.

Onze boards komen van het populaire Belgische surf merk Surfdogsurf. Hun jarenlange passie voor de sport uit zich in kwalitatieve boards geschikt voor ieder niveau. Tijdens je eerste volwassenen surflessen zal je vooral op de ‘Skooldogs’ surfen. Deze boards hebben veel drijfvermogen en stabiliteit, een goede basis om goed te leren surfen!
Surfles voor volwassenen leren surfen 16+ nederland

Prijzen leren surfen volwassenen

1 losse Surfles  |  € 37,50

3 Surflessen  |  € 105

5 Surflessen  |  € 165

Reviews

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG

Ben je jonger dan 16 jaar? Ontdek dan onze Junior Surflessen, óf ontdek ook onze privé en familie surflessen.

Shop je surf accessoiresgoodies en de vetste surfclothing. Zo heb je alles wat je nodig hebt voor, na, én tijdens het surfen.