Yoga op het strand van Kijkduin

Yoga les op het mooiste strand van Den Haag!

Het strand van Kijkduin leent zich perfect voor een heerlijke yoga les. Beachclub Boca Grandi is een heerlijke plek wat als fijne uitvalsbasis dient voor een mooie sunset yoga sessie!

Surfen en yoga gaan hand in hand en complimenteren elkaar enorm. Niets is fijner dan na een stevige surfsessie je lichaam tot rust laten komen tijdens een kalme yogales terwijl de zon de zee in zakt. Stretch je spieren of geniet van een moment rust waar lichaam en geest samen komen. Je zal de voordelen ervan voelen tijdens je volgende surfsessie!

Yoga en surfen is een top combinatie, ontdek het zelf!

yoga-strand-kijkduin-nederland

Zo ziet een yoga les eruit

Na een korte kennismaking zal onze vaste yoga instructrice Fenny zich introduceren. Fenny is niet alleen één van onze gemotiveerde surfcoaches, maar ook een ervaren en opgeleide yoga instructrice! Ze heeft een lange tijd in Marokko gezeten om daar veel te surfen en haar yoga kennis te delen.

Nu is ze terug in Nederland en deelt graag haar kennis met jou. Tijdens de uur durende sessie zal Fenny zowel het fysieke als mentale aspect benadrukken. Op die manier kan je samen met haar kracht en flexibiliteit opbouwen en tegelijkertijd een diepere ontspanning vinden.

Wil je een ontspannen moment voor jezelf of juist de focus op fysiek verleggen van je grenzen? Laat het tijdens de les gerust weten. Feedback is namelijk meer dan welkom, zo kunnen we de richting in slaan die het best past bij jouw voorkeur.

Waarom Surfblend Surfschool

20+ jaar ervaring

Surfvakanties & -lessen sinds 1999

Surfblend Team

Gecertificeerde coaches, service door ervaring

Top Surfgear

Nieuwste surfgear van Softdog en Hurley.

Voor Iedereen

Activiteiten voor jong & oud, in groep en privé

Yoga materiaal

Jouw yoga les zal plaatsvinden op het strand. Een beetje zand is natuurlijk wel aangenaam, maar om het zo comfortabel mogelijk te maken voorzien we yoga matjes voor tijdens de les. Wil je graag een eigen strandlaken of yogamat meenemen, dat mag natuurlijk ook!

yoga-les-op-het-strand-nederland

Prijzen Yoga lessen Kijkduin

     1x Yoga € 13,50
3x Yoga |
€ 35
5x Yoga |
€ 65

Reviews

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG

Gerelateerde producten