Surfgear huren​

Van surfboard tot wetsuit tot stand up paddle verhuur. Surfmateriaal huren doe je bij Surfblend!

Een heerlijk dagje waterpret begint natuurlijk met goed materiaal. Onze deuren staan voor jou open zodat jij in mum van tijd met het juiste materiaal de zee op kan!

Bij ons vind je meer dan 100 wetsuits en vele verschillende maten en sizes surfboards. Voor ieder postuur en voor iedere lengte hebben wij geschikte boards. Onze surfboard beschikken over veel volume, wat zorgt voor veel stabiliteit op het water. Op die manier kan jij zo gecontroleerd mogelijk je golven gaan scoren.

Tips and tricks nodig? Maak een babbeltje met één van onze surfcoaches, ze delen hun passie graag met je!

Surf Verhuur

Surfboard huren

Bij Surfblend werken we met surfboards van Softdogsurf. Dit Belgische surfmerk heeft fun, fun, fun hoog in het vaandel staan zonder in te boeten op kwaliteit. Stevige boards met veel volume voor de beginners en fun shapes voor de intermediate en zelfs de gevorderde surfers. Voor ieder wat wils!

Wetsuit huren

Ook onze wetsuits zijn van goede kwaliteit waarbij comfort en flexibiliteit heel belangrijk is. Je wilt immers goed warm blijven, maar niet als een mummie over het strand lopen. Een kwalitatief wetsuit heeft flexibele zones op de juiste plekken zodat je zorgeloos kunt surfen zonder het gevoel te hebben dat het ten koste gaat van je bewegingsvrijheid.

Stand up paddle huren

Voor de dagen dat het ‘flat’ is en er dus geen golven staan, is een stand up paddle board een super alternatief! Geniet samen met je vrienden of vriendinnen van een zonsondergang terwijl je de deining tegen de onderkant van je board hoort slaan. Even weg van de drukte de kalme zee op. Come join us!