SUP HUREN

Stand up paddelen met vrienden was nog nooit zo leuk!

Rustig ontspannen op het water terwijl de zon in de zee zakt… Stand up paddle is niet voor niets immens populair aan het worden! Tijdens een windstille dag is de zee prachtig vlak, de perfect condities voor een middagje samen met je vrienden of vriendinnen het SUP avontuur aan te gaan.

Stand up peddelen in het voor- of najaar? Huur bij ons ook een Wetsuit en je kunt ertegenaan. De kou krijgt jou niet klein tijdens jouw SUP plezier!

Stand Up Peddel SUP verhuur Den Haag

Zo gaat SUP verhuur in zijn werk

SUPs kan je nog niet online reserveren, maar neem gerust contact met ons op zodat wij het voor jou vastleggen of kom gezellig langs op het strand en spring binnen in de surfschool!

Na een korte kennismaking krijg je van ons de SUP en de bijbehorende paddle. Uiteraard zullen onze ervaren instructeurs je ook voorzien van de nodige uitleg zodat je vol zelfvertrouwen de zee op kan. Wie pakt de eerste golf en surft helemaal naar het strand?

Huur je ook een wetsuit? Dan zullen we samen op zoek gaan naar de juiste maat en juiste dikte voor de watertemperatuur op dat moment.

Waarom Surfblend Surfschool

20+ jaar ervaring

Surfvakanties & -lessen sinds 1999

Surfblend Team

Gecertificeerde coaches, service door surfers

Top Surfgear

Nieuwste surfgear van Softdog en Hurley.

Voor Iedereen

Surfles voor jong & oud, in groep en privé

Het SUP materiaal

Onze surfschool is uitgerust met het beste surf en SUP materiaal. Met ruim 10 SUPs kunnen we ook grote groepen ontvangen. Ook op het vlak van wetsuits hebben we een ruim assortiment. Zo hebben we voor ieder postuur en iedere lengte een passend wetsuit. Uiteraard zijn er ook voldoende kindermaatjes aanwezig en vind je bij ons verschillende diktes voor verschillende watertemperaturen.

Onze coaches zullen je goed op gang helpen zodat je kan genieten van een heerlijk dagje suppen!

SUP huren bij Surfblend Surfschool

Prijzen SUP verhuur Nederland

SUP HUREN | Board inclusief peddel voor 2u. | € 20

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG

Gerelateerde producten