SURFBOARD huren

Huur een surfboard en geniet van de zee!

Heb je al eens surflessen gevolgd of wil je het gewoon eens proberen maar beschik je nog niet over de surfgear? De surfboard verhuur bij onze Surfblend Surfschool is dan de place to be. Kies je surfboard en ga samen met je vrienden of familie het avontuur aan.

De combinatie van Surfschool en surfstyle Beachclub Boca Grandi maakt onze locatie dé perfecte uitvalsbasis voor een toffe strandmiddag. Heerlijk chillen op het strand in de zon, even 2 uurtjes golfjes pakken met je vrienden om daarna op het terras van de beachclub een welverdiend drankje of snack te nuttigen.

Bij onze surfboard rental vind je alleen kwalitatieve surfboards en kijken we graag met je mee voor de juiste keuze. Vraag gerust onze coaches voor wat tips en tricks, ze delen hun passie graag!

(Uiteraard kan je ook bij ons terecht om een wetsuit te huren).

Surfboard verhuur surfgear huren Nederland

Zo werkt de surfboard verhuur

Surfboard huren kan nog niet online, neem gerust contact met ons op of kom langs in onze Surfschool in Den Haag. We helpen je met plezier verder!

We gaan eerst samen op zoek naar het beste surfboard wat goed aansluit bij jouw niveau, jouw lengte en gewicht en de surfcondities op dat moment. Daarna kan je zelf de golven op de Noordzee gaan trotseren. Op jouw aangeven zullen onze coaches je ook voorzien van wat tips en tricks.

Heb je nog nooit gesurft? Dan raden wij altijd aan om voor een georganiseerde surfles bij onze surfschool te kiezen.

Huur samen met een vriend of vriendin jouw surfboards en geniet samen van het vrije gevoel wat surfen je biedt!

Waarom Surfblend Surfschool

20+ jaar ervaring

Surfvakanties & -lessen sinds 1999

Surfblend Team

Gecertificeerde coaches, service door surfers

Top Surfgear

Nieuwste surfgear van Softdog en Hurley.

Voor Iedereen

Surfles voor jong & oud, in groep en privé

Surf materiaal

Onze surfboards komen van het populaire Belgische surfboard merk Softdogsurf. De boards zijn van de hoogste kwaliteit en bieden enorm veel stabiliteit en drijfvermogen. Dit maakt ze perfect voor de beginnende surfer!
 
Ook voor de gevorderde surfer vind je bij ons een uitgebreid aanbod aan surfboards. In ons ‘surfboard quiver’ hebben wij vele leuke performance shapes van Softdog staan. Dit zijn leuke boards om eens te proberen wanneer je een aantal lessen achter de rug hebt. Ook de perfecte manier om meer ervaring op te doen in je zoektocht naar je eerste eigen surfboard!
 
Wil je graag bij je surfboard verhuur ook een wetsuit huren? Geen probleem! Laat het ons weten en we je helpen je graag verder.
Surfboard verhuur Surfschool Nederland

Prijzen Surfboard Rental

Surfboard huren | Surfboard voor 2u. | € 15

Door het onderstaande vrijblijvende formulier in te vullen vraag je gemakkelijk je reservering van je surf rental aan. Wanneer zien wij je in het water?

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG

Gerelateerde producten