WETSUIT HUREN

Huur bij ons jouw wetsuit voor een dagje en geniet van een dag vol surf fun in Den Haag!

Op zoek naar een plek om een wetsuit te huren voor een dagje? Of misschien voor meerdere dagen? Look no further!

Surfen in Nederland gaat vrijwel altijd gepaard met het dragen van een wetsuit. Zelfs in de zomer geeft de doorgewinterde surfer vaak nog voorkeur aan een klein laagje neopreen ten opzichte van een boardshort en bloot bovenlijf. Door een wetsuit aan te trekken houd je je spieren goed warm en kan je het gemakkelijk een paar uurtjes volhouden in het water.

Na een heerlijk dagje surfen in je gehuurde wetsuit en op je eventueel gehuurde surfboard kan je in de Boca Grandi beachclub terecht voor een heerlijk drankje of maaltijd terwijl je de zon de zee in ziet zakken. De perfecte uitvalsbasis voor een lekker dagje surf fun!

Wetsuit verhuur Nederland surfgear Kijkduin

Zo werkt de wetsuit verhuur

Het huren van een wetsuit kan voorlopig nog niet online, maar neem gerust contact met ons op of kom langs in bij onze Surfschool. We helpen je met plezier verder!

Na aankomst bij onze surfschool gaan we eerst samen op zoek naar de juiste wetsuit wat zo goed mogelijk aansluit bij jouw lengte en bouw. We beschikken over meer dan 100 wetsuits, dus gegarandeerd dat we jouw perfecte pak vinden. Is het de eerste keer dat je gaat surfen? Dan raden wij je aan om eerste een surfles te boeken zodat je direct de juiste techniek aanleert.

Huur samen met een vriend of vriendin een wetsuit en geniet samen van een heerlijke strand dagje en waterplezier!

Waarom Surfblend Surfschool

20+ jaar ervaring

Surfvakanties & -lessen sinds 1999

Surfblend Team

Gecertificeerde coaches, service door surfers

Top Surfgear

Nieuwste surfgear van Softdog en Hurley.

Voor Iedereen

Surfles voor jong & oud, in groep en privé

Materiaal

Uiteraard maken wij enkel gebruik van de meest betrouwbare wetsuit merken zoals o.a.: Hurley en C-Skins, waar kwaliteit centraal staat. Onze voorraad bestaat uit verschillende maten en diktes. Kom je in het voor- of najaar een wetsuit huren? Dan pak je al snel een 4/3 mm. Zitten we meer in de zomermaanden? Dan bieden we wetsuits aan in de dikte 3/2 mm. Lees de enige echte Surfblend Wetsuit Gids en weet waar jij op moet letten bij het kopen of huren van een wetsuit. 

Wil je graag bij je wetsuit ook een Surfboard huren? Geen probleem! Laat het ons weten en we helpen je met veel plezier verder.

PRIJZEN Wetsuit huren Nederland

Wetsuit huren 2u.  | € 5

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG

Gerelateerde Producten